Uudised
Kevadpäevaga on liitunud 6000 õppeasutust!

Kevadpäeva liikmeskond suureneb iga päevaga. 6000. registreeruja on Kindergarten No. 251 Bukarestist Rumeeniast, kes pani end kirja 4. mail.

Kevadpäeva projektiga pakutakse palju õppevahendeid ja tegevust, mis innustavad kogu Euroopa koole tegema koostööd uuenduste ja loovuse teemal. Sel aastal toimub palju online-debatte ja muid kohtumisi. Õpilased saavad vestelda ekspertide, VIP-külaliste, MEPide ja teiste erikülalistega.

2451 kooliga on Rumeenia kõige aktiivsem Kevadpäeva projektis osaleja. Mirela Andrei, kes registreeris Kindergarten No. 251, ütles, et Kevadpäevaga innustas liituma vajadus Euroopat ja selle kodanikke tundma õppida juba varases eas.

Kindergarten No. 251-s käib üle 350 lapse ja 26 õpetaja. Peale tavaliste õppeainete õpivad lapsed inglise ja saksa keelt ning õpetajad teevad ühiseid projekte koos nende partnerasutusega Bremenis Saksamaal. Kindergarten No. 251 ja teiste koolide jaoks on Kevadpäev võimalus avada enda jaoks Euroopa-mõõde.

20/05/2009 autor: Alessandra D’Angelo