Uudised
Euroopa Kevadpäevale on registreerunud 2000 kooli!

Euroopa Kevadpäevale on registreerunud 2000 kooli. Colegiul National Ienachita Vacarescu Rumeeniast on 2000. kool, kes on kampaaniaga liitunud. Sel aastal on eesmärk julgustada õpetajaid lõimima õppetöösse rohkem loovust ja uuendusi, kasutades selleks uusi õppevõimalusi, mida meie portaal pakub.

Õpetajad ja õpilased Colegiul National Ienachita Vacarescust peavad Kevadpäeva põnevaks ja kättesaadavaks viisiks edendada Euroopa kultuuriväärtusi.
Nad mainivad ka seda, et Euroopa loovuse ja uuenduste aasta võimaldab neil oma õppekava ja klassivälist tegevust täiustada, näiteks korraldada üritusi ning moodustada uurija- ja leiutajarühmi.

Kevadpäeva portaalis on juba avatud mitmekesine programm, kus on mitmesugust tegevust, sealhulgas võistlused, mis võimaldavad õpilastel arendada oma loovust ja uuendusmeelset mõtlemist. Teiste ürtuste hulgas sisaldab Kevadpäev algatust ”Tagasi koolis”, mille raames sellised avaliku elu tegelased nagu kohalikud, riigi ja Euroopa poliitikud ja teised eksperdid külastavad nende endisi või muid koole. Selle tegevuse eesmärk on tugevdada kontakte noorte eurooplaste ja otsustajate vahel, et tuua Euroopa selle kodanikele lähemale.

Kevadpäev on online-sild, mis ühendab kogu Euroopa õpilasi ning pakub suurepärast õppematerjali, mis teeb õpetamise ja õppimise põnevamaks.

Teemaga seotud leheküljed:

Eurooplane läheb valima
Tagasi koolis 2009
Euroopa Kevadpäevale on registreerunud 1000 kooli!

16/02/2009 autor: Alessandra D’Angelo